Archief

Hekelingen onderuit bij koploper

Mijnsherenland – Hekelingen is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee naar Spijkenisse te nemen. De ploeg van Ad Reijtenbagh verloor bij GOZ met 4-1. Bij rust leidde de thuisploeg al met 2-0. De enige treffer van de Hekelingse ploeg kwam van de schoen van Joey Wertz. ‘We waren vandaag niet in goeden doen. We waren eigenlijk steeds een stapje te laat. Het had na een half uur ook 5-0 voor GOZ kunnen staan. We waren echt zoekende.

De 2e helft startten we een stuk beter, we waren twintig minuten de betere ploeg. Dan kom je achter door een onachtzaamheid. Toen zij uiteindelijk op 3-0 kwamen lieten we het gaan’, zegt coach Ad Reijtenbagh na afloop. Hekelingen staat tiende op de ranglijst. Zaterdag is OSV uit Oud Beijerland de tegenstander.