Nieuwsberichten

Hekelingen B1 Ongeslagen Kampioen!!

Zaterdag 18 april is Hekelingen B1 kampioen geworden in de 2de klasse. In Rotterdam werd er bij de belangrijkste concurrent, na een wedstrijd die bol stond van de spanning, uiteindelijk met 0-1 gewonnen van Glz Delfshaven. Door deze overwinning is de B1 met nog twee wedstrijden te spelen niet meer in te halen en zijn ze ongeslagen kampioen geworden. Van de tot nu toe zestien gespeelde wedstrijden wist de B1 er maar liefst veertien (!!) te winnen en werd er twee keer gelijk gespeeld. Met maar 8 doelpunten tegen heeft dit elftal laten zien een zeer sterke verdediging te hebben. Trainer Rene Koopal zegt hierover: “Het hele jaar hebben we vanuit de opbouw gespeeld en wilde ik dat ze voetballend de oplossing zochten. Dit hebben ze zeer goed opgepakt. Niet alleen de verdediging maar ook ons creatieve middenveld en de aanvallers verdienen een groot compliment. Alles viel op zijn plek dit jaar”. Een groot deel van dit elftal speelt al jaren samen en vormt een (h)echt team. De hele staf is zeer trots op deze mannen en bedankt ze voor dit mooie seizoen en natuurlijk ook de vele ouders/supporters die elke wedstrijd zorgde voor de nodige steun. Door het kampioenschap speelt de B1 volgend seizoen in de eerste klasse.
Na de wedstrijd tegen GLZ zijn we direct naar ons eigen sportpark gereden en hebben het kampioenschap en de verdiende promotie op gepaste wijze in onze kantine gevierd. Gefeliciteerd mannen!!

Spelersgroep: Zev Schol, Mitch Zoetewei, Jordy de Groot, Mitchell Roos, Duco de Waard, Nick Koopal, Raydion Chapman, Keanu Wilson
Tim Schöll, Kai Schol, Roan Jansen, Pim Breekweg, Hidde Kuurstra, Robin van Mil
Staf: Trainer Rene Koopal, Ass trainers Rene Schol, Peter Schöll, Leider Frenk Breekweg, Verzorger Jan de Waard

DSC 0019

DSC 0005

DSC 0006

DSC 0010

DSC 0030

DSC 0033

DSC 0034

DSC 0035

Share