Nieuwsberichten

De selectie van Hekelingen heeft helaas een paar goede spelers zoals  Danny Copperath, Randy de Macker, Pascal vd Hor en Mark Wolberts zien vertrekken naar elders. Maar Hekelingen heeft voor het volgend seizoen toch weer een sterke selectie bij elkaar kunnen vinden. Zo zijn er  een aantal oude bekende terug gekomen op het nest. Patrick Monteiro (Botlek), Job van Nieuwamerongen( Simonshaven 4) en Percy Alberto da Costa (Meeuwenplaat) zijn na een  uitstapje weer terug op Sportpark ‘’het Spui’’. Ook kunnen we een aantal nieuwe spelers begroeten:  Laurens Corver (vv Zwaluwen o19), Jorn Stolwijk (Spijkenisse Lager team), Bob Adriaanse (gestopt), Heily Martins (gestopt), Steven Lans (Spijkenisse 2) en Diego Staas (Smitshoek).

Vanuit de O19 komen over: Zev Schol, Kay Schol, Tim van Scholl, Hidde Kuurstra, Michell Roos, Mitch Zoetewei, Nick Koopal, Raymond Brekelmans en Jordy de Groot. Deze talenten hebben met een kampioenschap afscheid genomen van de jeugd en gaan proberen hun plekje te verdienen bij de selectie. Tevens zijn er een aantal spelers vanuit een lager team die weer voor hun kansen willen gaan. Davey de Roodt, Rene Rombouts, Mark Spitters, Tobias Horsten en Sam Weeda sluiten na een korte periode in een vrienden elftal ook weer aan.

Het bestuur hoopt dat het met deze interessante groep jonge spelers mogelijk is  om de stijgende lijn van de afgelopen  jaren door te zetten  en dat de prestatie van het afgelopen seizoen kan worden geëvenaard.

Tevens zijn er een aantal wijzigingen in de technische staf, de plaatsen van de vertrekkende Ron Tamminga(teamleider), Folly Nieland(ass trainer), Fred Weijts(grensrechter) en Jan Koppe( verzorger) zijn ten delen weer ingevuld. Jan de Waard (verzorger), Rene Koopal ( teamleider) en Michel de Bruin (ass trainer) zullen hun positie  gaan overnemen. Michel de Bruin zal samen met Don Maertens het 2e elftal gaan coachen en assisteren bij de selectie trainingen.  Verder blijven Arend Profijt (keeperstrainer) en Desny Bakker (ass trainer)  de hoofdtrainer Ad Reijtenbagh ondersteunen.

We zijn nog op zoek naar een serieuze grensrechter die ons zou willen ondersteunen. Reacties op deze advertentie kunnen onder vermelding van ‘’Grensrechter 1’’ naar info@vvhekelingen.nl

 

Share