Nieuwsberichten

Het einde van het voetbalseizoen betekent ook altijd weer het einde van een jaar voor onze Voetbalschool Tim van Keulen / v.v. Hekelingen.

Dat werd gevierd met een feestelijke laatste training, waarbij onze mascotte Hekkie natuurlijk ook van de partij was. Er was muziek, er waren ijsjes én er waren oorkondes en medailles voor de kinderen die vanuit de voetbalschool de doorstroom gaan maken naar de Hekelingen-jeugd. Natuurlijk werden er ook groepsfoto’s gemaakt, en gingen veel kinderen op de foto met Hekkie; een mooie herinnering aan een superjaar!

Dat superjaar werd niet alleen mogelijk gemaakt door de inzet van de kinderen en de trainers, maar zeker ook door de ouders die wekelijks klaar stonden om te helpen bij (de voorbereidingen van) de trainingen. Bedankt! Zonder helpende handen is het niet te doen om aan zo’n grote groep jonge kinderen training te geven.

Na een welverdiende vakantie gaan we er in het nieuwe seizoen weer lekker tegenaan. Er staan al zeker 25 kinderen te trappelen om te beginnen! Benieuwd of de voetbalschool ook iets voor jouw kind is? Neem even contact op via voetbalschool@vvhekelingen.nl voor meer informatie en/of het inplannen van een proeftraining.

Share