Nieuwsberichten

PonRij BV is met ingang van het seizoen 2023/2024 de nieuwe hoofdsponsor van v.v. Hekelingen. Een primeur is dat het bedrijf niet alleen op de shirts van het eerste elftal te zien zal zijn, maar op alle shirts, van alle teams. Meer informatie over het kledingplan dat dit mogelijk maakt volgt op korte termijn.

PonRij BV is gespecialiseerd in bouw en sloop, waarbij wordt samengewerkt met verschillende grote aannemers en sloopbedrijven. Op de particuliere markt is het bedrijf, in samenwerking met C&M Bouw, actief op het gebied van renovaties, afbouw, verbouw en kozijnen.

Eigenaar Eric Rijgersberg is geen onbekende binnen v.v Hekelingen. In zijn zoektocht naar een gezellige familieclub voor zijn zoon Kirill, kwam hij bij onze vereniging uit. Eric werd al snel een gewaardeerd vrijwilliger, die zich als trainer en co├Ârdinator volop heeft ingezet voor de club. Belangrijk, vindt hij, en eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Om de vereniging te laten draaien zijn er nu eenmaal mensen nodig die de handen uit de mouwen steken, op welke manier dan ook. Met alleen contributie betalen ben je er niet geeft Eric aan, en roept een ieder op om zijn of haar bijdrage te leveren aan de club.

De vereniging helpen, dat was ook de motivatie om hoofdsponsor te worden van v.v. Hekelingen. En Eric gaat nog een stapje verder dan dat: hij maakte afspraken met N1 Gloves die heel goed nieuws voor alle keepers die onze club rijk is betekenen. Iedere keeper krijgt een gratis paar handschoenen (teams die geen vaste keeper hebben kunnen eveneens aanspraak maken op 1 paar). Een extraatje voor die spelers die doorgaans tegen net wat hogere materiaalkosten aanlopen dan veldspelers.

Als vereniging zijn we bijzonder blij dat we met PonRij BV een nieuwe hoofdsponsor aan hebben kunnen trekken. Extra enthousiast worden wij van het feit dat het hier gaat om een sponsor van binnen de eigen gelederen. Wij danken Eric dan ook zeer hartelijk en zien uit naar een mooie samenwerking.

Share