Nieuwsberichten

De termijn van onze huidige penningmeester, Stefan Hokke, loopt in november af. Hij heeft besloten om hierna te stoppen in deze bestuursfunctie, maar wil zijn taken natuurlijk wel goed overdragen aan een opvolger.

Daarom gaan wij nu alvast op zoek naar een nieuwe penningmeester, die in deze hoedanigheid ook in ons bestuur zal plaatsnemen. Natuurlijk gaat daarbij de voorkeur uit naar iemand met enige affiniteit met cijfers, of in ieder geval de interesse en wil om dit binnen korte tijd in de vingers te krijgen. 

Stefan wil zijn opvolger in de komende maanden graag op weg helpen, en alvast kennis laten maken met alle taken die bij de functie horen. Alhoewel de functie van penningmeester er eentje is met veel verantwoordelijkheden, komt de opvolger op een prettig moment de vereniging binnen: de club is financieel gezond, al zijn we door het afgelopen Corona-jaar natuurlijk wel stevig geraakt. Er is sprake van een stabiel bestuur en een fijne sfeer, een vereniging die goed functioneert. Wil jij eraan meewerken dat dit zo blijft? Neem dan contact op met Stefan Hokke via penningmeester@vvhekelingen.nl om je kandidaat te stellen of om meer informatie op te vragen.

Share