Nieuwsberichten

Op het complex van v.v. Hekelingen is vanaf nu een gloednieuwe footgolfbaan te vinden. Het parcours met 15 holes bevindt zich aan de randen van het complex en kent een aantal flinke uitdagingen. Bergje op, tussen bomen door en zelfs een dijkje op en af; een beetje balgevoel is wel nodig om alle holes te bedwingen.

Aan het gebruik van de baan zitten wat spelregels verbonden. Zo is het in ieder geval in de maanden april en mei 2021 alleen voor leden mogelijk om er gebruik van te maken. Bovendien dienen alle vanuit de overheid geldende corona-maatregelen steeds netjes nageleefd te worden. De maximale groepsgrootte bedraagt 4 personen, waarbij 3 personen deelnemen aan het spel en 1 als begeleider op dient te treden. Tussen de groepjes zal steeds een kwartier zitten, zodat men elkaar niet in de weg hoeft te lopen.

Gebruik maken van de baan kan vooralsnog op dinsdagavond, donderdagavond en op zondag. Aanmelden gaat via de kantine. De kosten bedragen 1 euro per persoon, deze kunnen alleen per PIN worden afgerekend. Natuurlijk krijgt ieder groepje een scorelijst mee, een plattegrond de spelregels en indien nodig 1 bal per persoon (hier wordt wel een borg voor gevraagd).

 

Share