Nieuwsberichten

Het is de afgelopen jaren erg lastig geweest om voor alle leeftijdscategorieën binnen de jeugd een eigen coördinator te vinden. Gevolg hiervan is dat veel coördinatoren (veel) verschillende categorieën onder zich hadden, waardoor de werkdruk een heel stuk hoger opliep dan voor iedereen wenselijk was.

Daarom zijn we blij dat we drie nieuwe coördinatoren aan kunnen kondigen voor onze onderbouw. Zij lopen dit seizoen al op de achtergrond mee met Dominique van de Steeg, en gaan volgend seizoen zelfstandig aan de slag.

Gert-Jan van der Leeden (rechts op de foto) gaat de JO7 en JO8 coördineren. Patrick Rodrigues (links) neemt de JO9 en JO10 teams op zich. Pieter van den Berge (midden) gaat de MO teams (t/m de MO15) coördineren. Dominique van de Steeg blijft de JO11 en JO12 teams coördineren, en blijft tevens beschikbaar als backup voor de nieuwe coördinatoren.

Alhoewel we blij zijn dat we drie nieuwe coördinatoren mogen verwelkomen, blijft het een positie waar we extra mensen hard nodig hebben. Benieuwd wat de functie precies inhoudt en of dit iets voor jou is? Spreek Dominique van de Steeg even aan, of geef je interesse aan bij de trainer. Mailen naar vrijwilligers@vvhekelingen.nl mag natuurlijk ook.

Share