Nieuwsberichten

Het nieuwe seizoen start met een nieuw gezicht bij v.v. Hekelingen 2: Robert Jan de Mik start daar als trainer. Hij stelt zichzelf even voor!

Mijn naam is Robert Jan de Mik (38) en ik kom uit Oud-Beijerland, waar ik bijna mijn gehele leven al woonachtig ben. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als expediteur in de Rotterdamse haven bij Cross Limits Logistics, dat een onderdeel is van Van Donge & De Roo.

Vanaf mijn 10e heb ik vanaf de E-pupillen t/m de B-junioren gevoetbald bij OSV in Oud-Beijerland en daarna ben ik 20 seizoenen actief geweest als KNVB scheidsrechter, waarbij ik vanaf de jeugd ben opgeklommen tot het fluiten van standaardteams op 1e klasse niveau.

In 2007 ben ik jeugdtrainer geworden bij mijn jeugdliefde OSV en dit heb ik vanaf de D-pupillen t/m uiteindelijk de o19 jeugd gedaan. In het laatste seizoen ben ik ook begonnen met de UEFA C senior cursus (welke ik uiteindelijk op het terrein van v.v. Hekelingen heb behaald). Daarna heb ik in 2020 de overstap gemaakt als trainer van jeugd naar de senioren, en daarvoor heb ik bij NBSVV de kans gekregen.  Ik heb daar 2 seizoenen met veel plezier het tweede elftal getraind.

Nu heb ik bij v.v. Hekelingen de kans gekregen om volgend seizoen het tweede elftal te gaan trainen (samen met assistent Don), hetgeen toch weer een stap vooruit is voor mij als je kijkt naar niveau en mogelijkheden. Ik heb daar ongelooflijk veel zin in en kijk er naar uit om op dit mooie complex bij deze mooie club aan de slag te gaan. Voor mij zijn beleving, toewijding en teamgeest de essentiële zaken om goed en plezierig te kunnen presteren.

Vanaf deze plek wens ik jullie allen een goede zomervakantie, en nogmaals, ik zie er reikhalzend naar uit om met jullie aan de slag te gaan.

Share