Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

MEI: Esmeralda Hokke

vvdm

Naam vrijwilliger:  Esmeralda Hokke

Huidige functie: Kantinemedewerker

Vorige functie’s: moeder van voetballende kinderen

Leeftijd: 49, nog een paar maandjes te gaan naar de 50

Kinderen: ja, 3 stuks. Alle drie betrokken, op hun eigen manier, bij Hekelingen. De jongste Nash en Marshall voetballen en Luca helpt in de keuken

Getrouwd: Daar moesten ze allebei diep over nadenken, als het goed is 14 jaar 20 augustus 2005. Dat was de datum waar ze uiteindelijk op uit kwamen, na ruim overleg met haar man, Stefan Hokke, zelf ook niet onbekend op de vereniging.

Werk: Nu bijna volledig op de club en verder als moeder thuis, wat ook een volledige dagtaak is!  Vroeger bij de NS gewerkt als PBT, Proces Bijzondere Taken. Een mooie taakomschrijving, voor een conductrice.

Huisdieren: Ze hadden een hond van 9 jaar, Shaggy, maar die is helaas net ingeslapen .

Hobby’s: Hekelingen

Favoriete club: Hekelingen

Wat heb je zelf met voetbal: Eigenlijk helemaal niks. Als moeder met haar zoon binnen gekomen, af en toe als hulp achter de bar, bij onze vorige vrijwilliger Paula, om te helpen. Nu dus bijna volledig als barmedewerker, staat er 2 avonden per week achter en op de zaterdag en zondag.

Wat gaat er goed: “Daar heb ik geen mening over. Het wordt wel steeds een stukje gezelliger en drukker aan de bar.”

Wat kan beter: Hopelijk komen er meer vrijwilligers. Op alle vlakken, zowel rond de velden, als in de kantine. Om de club draaiend te houden

Eigen verhaal: Esmeralda is geboren in Goes, daarna in Rotterdam op zich zelf gaan wonen. In Spijkenisse terecht gekomen en nooit meer weg gegaan