Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

DECEMBER: Sander Knikman

vvdm

De vrijwilliger van de maand is: Sander Knikman

Huidige functie: trainer Jo15-SEL

Vorige functies: Trainer

Leeftijd: 42

Kinderen: 2, Robin en Chiara. Robin speelt in de JO15-SEL en Chiara in JO11-8

Getrouwd: Jazeker, met Brenda

Werk: Inkoper bij een leverancier van afdichtingen, lager- en aandrijftechniek.

Huisdieren: Geen, nou ja…een goudvis

Hobby’s: Voetbal. Ik LEEF voetbal.

Favoriete club: Feyenoord

Wat heb je zelf met voetbal: Zelf vroeger gevoetbald bij SCO, zelfs nog eens de districtsbeker gewonnen met D1! Nu al weer jaren jeugdtrainer. En mijn hele leven natuurlijk al supporter van Feyenoord.

Wat gaat er goed: Heel veel, de club zit enorm in de stijgende lijn, dat merk je aan alles. Resultaten,  begeleiding, mogelijkheden. We gaan de goede kant op.

Wat kan beter: Vrijwilligers. Er wordt nu heel veel gedaan door weinig mensen. Dat moet er echt weer meer worden.

Betrokken bij Hekelingen sinds: 2010. Toen ben ik begonnen als trainer van de F11. Ik heb het enorme geluk gehad dat veel van de jongens waar ik toen mee gestart ben, nu nog steeds bij mij trainen. Dat schept echt een enorme band.

Eigen verhaal:

Ik ben in de loop der jaren mij enorm gaan thuis voelen op de vereniging. Ik sta niet graag in de schijnwerpers, maar vind het een enorme eer om vrijwilliger van de maand te zijn.

De vrijwilliger van de maand is een initiatief van het Technisch Hart. Wilt u een vrijwilliger voordragen? Mail dan naar th@vvhekelingen.nl