Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

DECEMBER: Martin Baars

vvdm

Naam vrijwilliger: Martin Baars

Huidige functie: Scheidsrechter

Vorige functie’s: een duizend poot, een echte Hekelinger, een alleskunner. Al lange tijd bij de vereniging en diverse functie’s gehad, waaronder voorzitter jeugdbestuur, jeugdzaken en 6 jaar penningmeester!

Leeftijd: nog een jonge blom van net 65, net gepensioneerd

Kinderen : 2 jongens , een van 37 en een van 33. Zelf betrokken geraakt bij de VV Hekelingen doordat zijn zoon ging voetballen ,

Getrouwd : als Martin het weekend goed door komt, 43 jaar gelukkig getrouwd

Werk: heeft bij de gemeente Spijkenisse gewerkt als Coördinator Vastgoed!

Hobby’s : Voetbal en het restaureren van oude brommers. Gespecialiseerd in Mobilet!

Favoriete club: natuurlijk Hekelingen

Betrokken bij Hekelingen sinds: 1992, het moment waarop zijn zoon begint met voetballen. Zelf vlagger geweest en het liefste fluiten in de jongste jeugd. Geen voorkeur aan een leeftijd, als de kids het maar naar hun zin hebben.

Wat gaat er goed: Er is tegenwoordig meer aandacht voor de vrijwilliger, zegt zelf goed en geregeld duidelijk contact te hebben over het reilen en zeilen binnen Hekelingen

Wat kan er beter:

Ja, dat is een goeie. Waar moeten we beginnen? Martin spreekt de hoop uit dat het eerste elftal wat hogerop komt te spelen, een klasse of 2 omhoog.

Eigen verhaal:

Martin wist niet goed uit te leggen wat hij bedoelde. De uitverkiezing als vrijwilliger van de maand December, daar werd ie erg door verrast, zeer positief. Hij vindt het niet nodig, andere verdienen het meer dan hijzelf, maar dat is pech. Wij kiezen de persoon die in aanmerking komt om de enige echte vrijwilliger van de maand te zijn.  Vanuit ons complimenten, ga vooral zo door en dat we nog maar lang van je mogen genieten!

De attentie doneert Martin aan het G-team!

Martin je bent een topper!