Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

OKTOBER: Jeffrey Blaas

vvdm

De vrijwilliger van de maand is: Jeffrey Blaas

Huidige functie: Scheidsrechter

Vorige functie,s: Speler in G1

Leeftijd: 24 jaar

Kinderen: Nog niet aan begonnen 😉

Getrouwd: Vrouw van zijn dromen nog niet gevonden , wel hard op zoek!

Huisdieren: Kat en een hond. De kat vind ik leuk, de hond niet zo, vooral omdat hij uitgelaten moet worden 😉

Favoriete club: Feyenoord natuurlijk en Hekelingen

Onze vrijwilliger van de maand oktober is onze eigen kanjer Jeffrey Blaas!

Jeffrey werkt als vrijwilliger op de Beerenplaat, waar hij graag op de tractor rijd. 17 jaar geleden alweer begonnen bij Hekelingen in de F-jes en na de C het G-team opgepakt. Sinds dit seizoen is Jef alleen nog als scheidsrechter bezig, samen met zijn vader.

Eigen verhaal:

Hekelingen is mijn cluppie, maar ik ben ook groot fan van Feyenoord. Hekelingen blijft toch wel de beste HAHA! Op de club gaat bijna alles goed, alleen is het secretariaat soms niet bezet. Dat vind ik niet leuk.

De vrijwilliger van de maand is een initiatief van het Technisch Hart. Wilt u een vrijwilliger voordragen? Mail dan naar th@vvhekelingen.nl