Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

APRIL: Roy van der Meijden

vvdm

Huidige functie: Scheidsrechter, assistent-trainer JO9-1 en speler van JO19-2 !!!
Vorige functie,s: Heel zijn leven al speler bij de VV Hekelingen
Leeftijd: 17 jaar, een hele jonge vrijwilliger
Broers of zus : 1 zusje van 12
Speelt zelf in: JO19-2 bij Ferry Verbeek. Als kleine jongen, op de voetbalschool van Hekelingen, begonnen bij zijn huidige trainer Ferry Verbeek. Ferry loopt, in de loopbaan van Roy, als een rooie draad mee.
Teams : Begonnen in de f8 / f5 naar de e8 – toen doorgestoomd naar de selectie,
De daaropvolgende jaren d selectie, c selectie, b selectie en nu dus JO19 selectie, met de JO19-2 als huidige elftal.
Hobby‘s: Voetballen, training geven, vrijwilliger spelen!!
Favoriete club: Feyenoord en Hekelingen natuurlijk 😉
Positie : Speelt graag als laatste man, maar op de back kan ik ook uit de voeten.
Wat gaat er goed: Roy is erg te spreken over de ontwikkeling op de vv Hekelingen van de eigen jeugd, die doorstroomt naar het eerste elftal.
Wat fluit Roy: Roy fluit graag de selectie elftallen, mede omdat daar het niveau wat hoger ligt en daar dan als scheidsrechter van kan genieten . Tevens is Roy de assistent-trainer bij de jo9-1. Petje af voor zo jonge enthousiaste vrijwilliger.
Betrokken bij Hekelingen sinds: 2006
Eigen verhaal:
Hekelingen is mijn club. Ik hoop alleen dat de ouders van de kinderen hun handen uit de zakken gaan steken. Een club als hekelingen draait op vrijwilligers en daar kunnen we er nog vele van gebruiken

De vrijwilliger van de maand is een initiatief van het Technisch Hart. Wilt u een vrijwilliger voordragen? Mail dan naar th@vvhekelingen.nl