Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

FEBRUARI: Rene Buijert

vvdm

Naam vrijwilliger: Rene Buijert

Huidige functie: Trainer Jo 17-4

Vorige functies: Begonnen als “vader van”, die kwam kijken bij zijn zoon, die op voetbal ging bij Hekelingen. Na ook in de keuken van Spijkenisse te hebben gekeken werd de conclusie getrokken dat de sfeer in het lagere voetbal, bij Hekelingen, het gezin meer aantrok. En een bijkomend voordeel was dat het lekker dicht bij huis was!

Na 1 training werd er aan Rene gevraagd of hij wilde helpen en zo rolde Rene in het trainersvak.

Leeftijd: 49 jaar

Verloofd verliefd getrouwd: Onze Rene is al 30 jaar gelukkig getrouwd en heeft een dochter van 12 en een zoon van 15, die bij ons op de club in de jo17-4 voetbalt.

Huisdieren: twee katten en een paard, maar Co is eigenlijk geen huisdier. De huisdieren zijn genaamd: Tom & Jerry

Favoriete club: Feyenoord, heeft eigenlijk wel iets met alle Rotterdamse clubs, maar Feyenoord 6-2 staat toch wel op eenzame hoogte bovenaan!

Betrokken bij Hekelingen sinds: Zoals gemeld, zijn zoon ging voetballen: D4 begonnen, 2 jaar, daarna van c5 naar c6, waar een heus vriendenelftal is ontstaan, met de 2e plaats als eindplek dit seizoen en niet te vergeten het kampioenschap in de c6!!

Werk : Is Politie agent in de regio Rotterdam-West, al meer dan 23 jaar in dienst!

Wat gaat er goed: Rene kan de vrijheid, maar toch de betrokkenheid van Hekelingen eg waarderen. Hij gaat graag zijn eigen weg en begeleidt toch de spelers die hogerop willen zo de selectie in, met Brett als topper van C2 dit jaar als voorbeeld.

Wat kan er beter:

Ja, dat is een goeie. Meer vrijwilligers, maar dat wil elke vereniging. Verder hoopt hij op meer betrokkenheid van de ouders bij hun eigen kind!

Eigen verhaal:

Rene heeft zelf ook gevoetbald, bij de vv Sco, bij de brug. Op hoog niveau: hij heeft het tot aan het 1e elftal geschopt en heeft menig duel uit gevochten tegen de vv Hekelingen. Jongens als Robin en Ralph de Puij en hij vochten redelijke duels uit om de winst!