Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

MEI: Robin Warmerdam

vvdm

Huidige functie: Assistent Trainer JO15-4

Vorige functie’s: Scheidsrechter, vlaggenist, trainer jo 13, jo-11 en jo9

Leeftijd: 16 jaar. Dat houdt in dat Robin nu de jongste vrijwilliger van de maand is. De grens lag bij Roy, maar Robin is een nog jongere kanjer van de club!!!

Broers of zus : 1 jongere broer Rick.

Verloofd/verliefd/getrouwd: Robin heeft al meer dan een jaar een relatie met Nadia. Dus Robin is verliefd !

Huisdieren: een kat met een zielig verhaal: Lotje is als kitten in de sloot gegooid, waarna de burgemeester van Rockanje het beestje gered heeft en daarna aan de familie heeft gegeven. Dus het lot heeft Lotje bij deze lieve mensen gebracht.

Favoriete club: Feyenoord en natuurlijk Hekelingen

Betrokken bij Hekelingen sinds: 2011 – 2012, het seizoen dat zijn kleine broertje ging voetballen. Robin wilde eigenlijk zelf ook heel graag voetballen, maar was ook een ster in atletiek. Soms twijfelt Robin wel om op voetbal te gaan!!!

Wat gaat er goed: Alle jeugdspelers zijn gemotiveerd, leuk om mee te werken !!

Wat kan er beter: Ja, dat is een goeie. Waar moeten we beginnen: laten we hopen dat de ouders van onze kinderen meer betrokkenheid gaan tonen bij de club. Een club draait op vrijwilligers en we kunnen er nog een heleboel gebruiken!

Eigen verhaal:

Robin zit zelf op dit moment in zijn examenjaar 5 havo en maakt binnenkort, na geslaagd te zijn, de overstap naar de pabo, waar hij de opleiding tot leraar gaat volgen.

Om zijn grote voorbeeld de leraar en ex-trainer van ons eerste Wim Tijl op te volgen!

Succes daarmee Robin