Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

FEBRUARI: Michel Schenk

vvdm

Huidige functie:   Trainer jo11 selectie en assistent jo19-1

Vorige functie’s: Trainer voetbalschool

Leeftijd: 38 jaar

Kinderen: 3 stuks Jesse , Rik en Marit

Getrouwd: Gelukkig getrouwd met Nadine die alles op de VV mogelijk maakt!

Werk: werkt al 10 jaar bij Heijmans

Geboren : In Capelle ad IJssel , vrij vroeg verhuist naar Spijkenisse, opgegroeid in Noord en Groenewoud .

Zelf ooit begonnen als jeugdvoetballer bij de concurrent VV Spijkenisse,  in de F Sportteam van het jaar alleen geworden, maar door omstandigheden na de e gestopt. Door toedoen van de kids weer betrokken bij het voetbal, maar nu op vv Hekelingen. Als trainer van de voetbalschool zo door gegroeid naar de f6 , waar wij gelijk een kampioenschap behaalde. In aanraking gekomen met het virus door Guy Duijm en ondertussen zijn we al wat jaren verder en zitten Guy en ik nog steeds bij elkaar.

Samen doen we de E selectie en de A1 van de VV Hekelingen.

Successen in de voetbal: zoals net vermeld kampioen in de F en in de E, dus  met recht hebben we hier te maken met 2 kampioenemakers 😉

Wat gaat er goed: Veel aandacht voor de jeugd, zowel op het veld, als alle investeringen in materialen om het trainersvak leuk te maken. Ga vooral zo door.

Wat kan beter: Beetje meer begrip voor de mensen in het bestuur en alle vrijwilligers. Deze mensen verdienen er niks mee en zetten zich ontzettend in voor de club.

Betrokken bij Hekelingen sinds: een jaar of 6

Eigen verhaal:

Ik vind training geven erg leuk , merk wel dat de jeugd mijn voorkeur heeft de huidige E selectie is zijn topper , de inzet , de leergierigheid en de kwaliteit van de ontwikkeling is SUPER !!!

Mocht er een vacature komen voor het TH mogen jullie me altijd bellen!

De vrijwilliger van de maand is een initiatief van het Technisch Hart. Wilt u een vrijwilliger voordragen? Mail dan naar th@vvhekelingen.nl