Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

MAART: Paula Blom

vvdm

Naam vrijwilliger: Paula Blom

Huidige functie: Zodra ik met Paula het gesprek aan ga komen we er achter dat er eigenlijk niet een echte omschrijving bestaat, voor het werk wat Paula doet op de v.v. Hekelingen. Paula is een duizendpoot, een echte vrijwilliger. Zo eentje die door iedereen gewaardeerd word, maar ook voor gek verklaard wordt. Zo, dat is de opening bij onze Paula. Wat doet Paula eigenlijk niet? Op het moment dat ik Paula ondervraag, staat ze met een kwast in haar handen het nieuwe Dartboord te verven 😉
Vorige functie’s: Paula is betrokken geraakt door haar zus. Ze nam de sleutels spreekwoordelijk over van haar zus op de club en is ondertussen alweer een jaar of 10 betrokken bij onze club. Begonnen achter de bar en anno 2019 is ze de Gastvrouw rond en bij het eerste / tweede van de senioren op de zaterdag. Buiten deze taken regelt ze de was , maar eigenlijk alles waar ze nodig is, daar springt ze in: achter de bar, maar ook in het klusteam, waar ze de nodige schroeven samen met Ton van Pelt al heeft in geschroefd of gespijkerd! Paula is een echte, een beetje moeilijk voor te stellen, dag en nacht met de club bezig. Elk vrij uurtje loopt ze er wel rond. Kanjer!

Leeftijd: 59 jaar, net gestopt met afkicken van de sigaret (nu aan de e-sigaret)

Verloofd, verliefd, getrouwd: Onze Paula is 12,5 jaar getrouwd geweest en heeft 2 prachtige dochters, waar ze heel erg trots op is. Ondertussen is ze alweer wat jaartjes gescheiden .

Huisdieren: QUIN. Dit is de 16 jarige hond van Paula, ook altijd op de club aanwezig. Als paula er is, is Quin er heel vaak ook, loopt ie lekker te struinen over de club.

Favoriete club: heeft eigenlijk wel iets met alle Rotterdamse clubs

Betrokken bij Hekelingen sinds: Zoals gemeld, door haar zus betrokken geraakt en besmet met het v.v. Hekelingen virus

Werk : geen tijd voor alle tijd gaat naar de club 🙂

Wat gaat er goed: Maakt als eerste een compliment aan de trainers van de selectie. De inspanningen die deze gasten leveren om de jongens betrokken te krijgen bij onze vereniging is leuk om te zien. Er staat op dit moment een frisse positieve groep, die erg sociaal is en open staat om de club te helpen!

Wat kan er beter:
Ja dat is een goeie…meer vrijwilligers, maar dat wil elke vereniging. Verder hoopt ze op meer betrokkenheid van de ouders bij hun eigen kind.

Al met al is Paula er een waar we zuinig op mogen zijn, een kanjer van een vrijwilliger, met een heel groot hart voor de club VV Hekelingen …