Vrijwilliger van de maand

Bij onze vereniging zijn er heel veel vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes looptVan de dames en heren achter de bar tot de scheidsrechters op het veld, accommodatiebeheerders,  bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, lijnentrekkers, masseurs, materiaalmannen, penningmeesters, redactieleden, schoonmakers, secretarissen,  toernooicoördinatoren, (jeugd)trainers, verzorgers, voorzitters, iemand die de kleding wast, webmasters, coördinatoren en alle andere vrijwilligers; bedankt voor jullie inzet!  Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Elke maand gaan we iemand in het zonnetje zetten. Het gaat niet om dienstjaren, het gaat niet om aantal uren van inzet, het gaat niet om het soort werk, nee het is waardering voor het feit dat je als vrijwilliger aan v.v. Hekelingen verbonden bent. Want je inzet wordt gewaardeerd!

OKTOBER: Peter de Ligt

vvdm

Naam vrijwilliger: Peter de Ligt

Huidige functie: Keeperstrainer en assistent trainer JO17

Vorige functie,s: eigenlijk hetzelfde. Ik ben begonnen als trainer op de voetbalschool bij Ferry Verbeek.

Leeftijd: 47 jaar

Kinderen: 2 jongens: Micky, die nu in de senioren selectie zit en Tim, die speelt in de jo17 selectie. Allebei dus ook actief bij de VV Hekelingen.

Getrouwd: al 18 jaar met Angelique en zeer gelukkig!

Betrokken bij Hekelingen sinds: 2007 , zoals net vermeld, op de voetbalschool begonnen met Ferry. Daarna in de F in aanraking gekomen met John Smit, in de E gewerkt met Menry en daarna zelfstandig gegaan. Later de rol als keeperstrainer aangegaan, daar ondertussen ook alweer met veel plezier een paar jaartjes mee bezig.

Wat gaat er goed: Peter ziet haast geen negatieve dingen!

Wat kan er beter: Peter hoopt vooral de communicatie tussen diverse partijen, trainers en keepertrainers beter gaat worden, zodat de trainingen beter afgestemd kunnen worden voor spelers én keepers.

Peter vond het een eer om gekozen te worden, want er zijn zoveel kanjers op de club en was blij verrast door de kleine verrassing, een kleinigheidje, om via deze weg hem duidelijk te maken dat de v.v. Hekelingen heel erg blij met hem is.

Mede mogelijk gemaakt door het Technisch Hart.

De vrijwilliger van de maand is een initiatief van het Technisch Hart. Wilt u een vrijwilliger voordragen? Mail dan naar th@vvhekelingen.nl