Nieuwsberichten

Hekelingen ging deze zaterdag voor een vriendschappelijk duel naar FC Vlotbrug. In beide kampen waren de nodige spelers afwezig, maar het leek beide trainers toch goed om op deze competitieloze zaterdag tegen elkaar te oefenen. En zo stond Hekelingen met een jong team aan de aftrap aan het Schelpenpad in Hellevoetsluis. Maar dat was geen reden om het rustig aan te doen. Hekelingen ging meteen dominant op zoek naar de eerste treffer en werd beloond met een strafschop nadat Danny Copperath bij een voorzet naar de grond was gewerkt in het strafschopgebied. Zakaria Cheikh liet zich dat buitenkansje niet ontnemen: 0-1 achter Nino Noordijk, de jonge doelman van FC Vlotbrug.

In de 2e helft een nog jonger Hekelingen met meerdere A1 spelers. De 0-2 kwam nog op naam van Mark Wolberts, waarna Vlotbrug op zoek ging naar de tegengoal. En het was succesvol want niet veel later was het 2-2, ook onder meer door een penalty. Jordy Dijkshoorn stopte de pingel in eerste instantie, maar de rebound ging er alsnog is. Uiteindelijk zou A- speler Roan Jansen de beslissende goal scoren en de eindstand op 2-3 brengen. Al met al een leuk duel en vooral ook een nuttig duel. Complimenten ook aan Jeremy Verschoor, de 17 jarige keeper die in de 2e helft bij Vlotbrug het doel mocht verdedigen en dat zeer verdienstelijk deed.