Nieuwsberichten

Hekelingen verliest aansluiting met de top

Rotterdam- Hekelingen heeft door een 2-1 (1-1) nederlaag tegen koploper TransvaliaZW de aansluiting met de top van de vierde F voorlopig verloren.
‘We hebben dik onverdiend verloren’, baalde trainer Ad Reijtenbagh. ‘We waren vooral in de eerste helft twee klassen beter, maar doelpunten maken behoort ook bij het spelletje voetbal. Transvalia kreeg op slag van rust één kans en het was meteen raak. Daarbij vond ik de scheidsrechter vrij coulant, wilde de wedstrijd ondanks het harde spel van Transvalia kaartenvrij houden. Zo werd Bilal binnen de zestien ondersteboven geschopt en werden er twee opzichtige handsballen gemaakt, maar hoewel de overtredingen werden erkend bleven de kaarten uit.’ Hekelingen nam tien minuten voor rust met 0-1 de leiding door Danny Copperath. Joey Wertz en Cliffert Robinson lieten in de slotfase grote kansen liggen op de gelijkmaker. Doelman Wesley de Vos, Pascal van der Horst en Stefano Schefferlie ontbraken in het team.

Kopij: Groot Nissewaard