Archief

Hekelingen hervat competitie met zege op DRL

Hekelingen – Hekelingen is uitstekend begonnen in 2015. Na drie afgelastingen kwam de ploeg zaterdag op sportpark ’t Spui in actie tegen DRL en de ploeg won met 2-1. Bij rust was er nog de brilstand op het scorebord.

Een kwartier voor het einde waren het de Rotterdammers die voor de openingstreffer zorgde. Echter binnen vijf minuten was het Trond Anderson die op aangeven van Bilal Chouli scoorde. Vijf minuten later was het opnieuw Anderson die voor Hekelingen de eindstand op 2-1 bepaalde. ‘De overwinning is terecht. Wij hadden voor rust al kansen. Zij waren alleen gevaarlijk bij spelhervattingen. Wij waren de bovenliggende partij, maar hadden ons meer moeten belonen. Na rust speelden wij geforceerd en kwamen we eerst achter. Daarna herpakten wij ons goed. Na de gelijkmaker gaven we vol gas voor de overwinning’, zei Ad Reijtenbagh na afloop van het duel. Zaterdag speelt de ploeg tegen BZC/Zuiderpark. De ploeg uit Hekelingen staat nu op de tiende plaats in de vierde klasse F.