Nieuwsberichten

Hekelingen haalt de punten weg bij Simonshaven

Simonshaven – Hekelingen is zaterdag winnaar geworden van de eerste derby van Nissewaard van dit weekend. In het duel bij Simonshaven, won de ploeg van Ad Reijtenbagh van zijn oude ploeg. Het werd aan de Schuddebeursdijk 0-1 voor de gasten (0-0).

Kort na de thee was het Toivi Schol die de enige treffer van de middag wist aan te tekenen. ‘Soms zit het gewoon wel eens tegen. Als ik Simonshaven vergelijk met de twee laatste duels waren we twee klassen beter. Het leverde alleen geen resultaat op. De kansen gingen er niet in”, meent trainer Richard van der Werff na afloop over de nederlaag van Simonshaven dat door een rode kaart van Desley Hermsen een helft met tien man speelde.

Keeper redt ons
Na afloop van het duel moest Ad Reijtenbagh toegeven dat zijn team goed was weggekomen met de zege bij Simonshaven. ‘Voor rust hadden wij de meeste kansen. Na rust moet ik zeggen dat doelman Wesley de Vos ervoor zorgde dat zij niet scoorden. Simonshaven zette ons vast en wij hebben niets laten zien. Dit was onze slechtste wedstrijd”, meent Ad Reijtenbagh.

Kopij: Groot Nissewaard

Simonshaven en Hekelingen kwamen zaterdag tot een 0-1 zege voor de gasten. Fotografie: Peter de Jong