Nieuwsberichten

Vanaf 16 januari gaan wij samen met JUMBO Vlinderveen, JUMBO Hadewychplaats en JUMBO Vlinderveen van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO’s sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij JUMBO een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbospijkenisse wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na afloop van de actie op kunnen halen.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging.

Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 16 januari naar één van de JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen.

Share